۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۲۵

نایب‌رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای ایران:

۴۰ هزار وکیل پایه‌یک و کارآموز وکالت در کشور فعالیت دارند

۴۰ هزار وکیل پایه‌یک و کارآموز وکالت در کشور فعالیت دارند

خرم‌آباد - نایب‌رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای ایران از فعالیت ۴۰ هزار وکیل پایه یک و کارآموز وکالت در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی رضایی در مراسم روز وکیل در مرکز لرستان با اشاره به تعداد وکلا و کارآموزان وکالت کشور در این حوزه اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار وکیل پایه یک و کارآموز وکالت در کشور فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه کانون وکلای ایران ۶۰ سال پیش شرایط استقلال را به عنوان یکی از ارکان دستگاه قضایی پیدا کرد بیان داشت: صیانت از قانون اساسی بدون جهت گیری سیاسی، بررسی زوایای پنهان در پرونده های دستگاه قضایی، نظارت بر حسن اجرای قوانین، تدوین اندیشه های حقوقی و ... از جمله کارکردهای کانون وکلا محسوب می شود.

نایب‌رئیس اتحادیه سراسری کانون وکلای ایران با بیان اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تعداد وکلای کشور تنها ۸۰۰ نفر بوده است عنوان کرد: این در حالیست که امروز شاهد فعالیت بیش از ۴۰ هزار وکیل پایه یک و کارآموز وکالت در سطح کشور هستیم.

خدشه دار کردن استقلال کانون وکلا مانع تراشی در اجرای عدالت است

رضایی با بیان اینکه همچنین فعالیت کانون وکلای استان لرستان از سال ۸۹ به صورت رسمی آغاز شده است گفت: در گذشته تعداد وکلای پایه یک استان لرستان تنها ۶۰ نفر بود و این در حالیست که طی چند سال اخیر تعداد وکلای لرستان به بیش از ۵۰۰ نفر افزایش یافته است.

جعفر بدری رئیس کل دادگستری لرستان نیز در این مراسم طی سخنانی با بیان اینکه وکالت یک مسئولیت بسیار سنگین است اظهار داشت: فعالیت کانون وکلای کشور بعد از انقلاب بسیار پررنگ شد به طوریکه این قشر از جامعه نقش بسیار موثری در حوزه های مختلف کشور دارند.

وی با بیان اینکه کانون وکلا یک نهاد مستقل است گفت: به طور حتم اگر استقلال کانون وکلا خدشه دار شود در راه اجرای عدالت مانع تراشی صورت گرفته است.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به نقش ویژه وکلا در رسیدگی به پرونده های قضایی لرستان عنوان کرد: دانش بالای وکلای استان برای دستگاه قضایی مایه افتخار است.

کد مطلب 3562027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha